Quatre Mirades a Beethoven

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

A Beethoven li va tocar viure de ple els temps finals de l’ordenament racionalista que va marcar el Classicisme musical i l’adveniment de la nova tempesta subjectiva del romanticisme de la qual ella en va ser el principal abanderat. El seu moment va ser un temps de canvis que varen anar més molt més enllà de la dimensió purament artística. Mentre Napoleó capgirava política i militarment Europa, les velles modes musicals donen pas a una nova concepció sonora i expressiva, alhora que la nova societat burgesa crea els seus nous ídols musicals.

Beethoven i les obres vocals

A càrrec de Joan Vives, músic i locutor-redactor de Catalunya Música

L’obra vocal de Beethoven sembla haver tingut una transcendència menor en el desenvolupament de la història de la música a la que sens dubte ha assolit el seu llegat instrumental, tant cambrístic com orquestral. Amb l’excepció, està clar, d’obres com l’òpera Fidelio o el final coral de la seva darrera simfonia. Descobrir el seu llegat vocal representa sens dubte obrir un calaix ple de sorpreses.

 

Informació i reserves

INDISPENSABLE RESERVA PRÈVIA PER SITUACIÓ COVID.

PLACES LIMITADES

Novembre 23 2021

Detalls

Data: 23 Novembre, 2021
Hora: 6:00 pm - 7:30 pm
Preu: 7€
Categories: ,

Localització

Col·legi d’Aparelladors Mataró

Plaça Xammar, 2
Mataró, Barcelona 08301 España

+ Mapa de Google

Calendari

  • Dimarts 30 de novembre - Beethoven, els professors, els alumnes i els amics (Un retrat musical de Beethoven i el seu entorn)
  •  

Per qualsevol consulta, podeu fer-ho adreçant-vos aquí, o bé al tel. de Te de Tertúlia: 93 7578101

Ponent / Acompanyant

Joan Vives