Politica de privacitat

INFORMACIÓ I CONSENTIMENT

Mitjançant l’acceptació de la nostra Política de Privacitat l’Usuari/a presta el seu consentiment informat, exprés, lliure i inequívoc a fi que les dades personals obtingudes a través de la web www.tedetertulia.com siguin incloses en un fitxer titularitat de Conxita Vera Yuste sobre en el que s’apliquen les mesures tècniques, legals i organitzatives establertes en el Reglament sobre protecció de dades de caràcter personal per evitar qualsevol accés, alteració, pèrdua o tractament no autoritzats.

Tractarem les seves dades amb la finalitat principal de proporcionar la informació sobre les nostres activitats que vostè ens ha prèviament requerit.

La base legal per al tractament de les seves dades és el compliment d’informació que vostè ens ha prèviament sol·licitat i el manteniment de l’agenda de contactes. En cas de tractar-se d’una persona de contacte, la finalitat és la satisfacció de l’interès legítim del responsable d’acord a l’establert en l’art. 6.1.f RGPD i en cas de l’interessat que s’ha posat en contacte amb nosaltres, la base legal és l’obtenció del seu consentiment.

El període de conservació de les dades personals serà el mínim necessari indicat per la llei. Les seves dades no seran comunicades ni cedides a tercers ni seran transferits a altres Estats.

Els Usuari/es d’aquesta pàgina web poden sol·licitar al responsable del tractament per escrit al correu electrònic de Te de Tertúlia tedetertulia@gmail.com i amb còpia de DNI o altre document identificatiu l’exercici dels següents drets: dret d’accés, de rectificació, de supressió, d’oposició, de portabilitat i de limitació.

ENLLAÇOS A ALTRES PLATAFORMES I XARXES SOCIALS

La web www.tedetertulia.com  posa a disposició dels usuari/es mitjans d’enllaç que permeten accedir als canal i pàgina que la pàgina web Te de Tertúlia manté a la plataforma i xarxa social Facebook propietat i gestionada per tercers. La inclusió d’aquest enllaç en la web té per objecte facilitar als Usuari/es l’accés a aquest canal a la xarxa social.

L’establiment d’aquesta aplicació no implica l’existència de relació alguna entre Te de Tertúlia i la xarxa social enllaçada com tampoc l’acceptació dels continguts i serveis sent el seu titular responsable dels mateixos.

Donat que Te de Tertúlia no té cap control sobre el contingut allotjat en aquesta xarxa social, l’Usuari/a reconeix i accepta que Te de Tertúlia no assumeix cap responsabilitat pel contingut ni pels serveis als que l’Usuari/a pot accedir en aquestes pàgines, ni per la publicitat, ni qualsevol altre material disponible en els mateixos.

En cap cas Te de Tertúlia comparteix amb Facebook cap tipus d’informació privada sobre els usuaris i tota la informació que l’Usuari/a vulgui proporcionar a questa xarxa social estarà sota la seva pròpia responsabilitat.