Qui som

Te de Tertúlia inicia la seva trajectòria l’any 2001 oferint un ampli ventall de propostes divulgadores i formatives en formats diversos, dissenyades pels nostres especialistes amb la idea d’endinsar-nos en la cultura de manera rigorosa però amena. La nostra consigna consisteix en oferir la màxima qualitat, tan pel que fa a les programacions com pels ponents que les presenten, o els especialistes que acompanyen les nostres sortides i viatges.

Des de Te de Tertúlia oferim una visió de la cultura àmplia i oberta a totes les tendències. Les nostres propostes contemplen una extensa diversitat d’iniciatives, tals com cicles de conferències, xerrades d’actualitat, tertúlies de cafè, visites a museus, etc. A més de les sortides culturals i viatges d’autor que ens brinden l’oportunitat d’il·lustrar en gran manera la part teòrica dels cursos.

Des d’aquesta pàgina, podeu accedir a la informació de totes les activitats programades, i al mateix temps, podeu passar-nos les vostres sol·licituds pel que fa a l’organització de qualsevol activitat cultural basada en els models presentats, o feta a mida per qualsevol col·lectiu, entitat o institució.

També estarem encantats de rebre els vostres suggeriments, idees i comentaris sobre el que us agradaria trobar entre les nostres programacions.

Endinseu-vos a gaudir del descobriment de la cultura…