Qui som

Des de Te de Tertúlia oferim una visió de la cultura àmplia i oberta a totes les tendències.

Iniciem la nostra trajectòria l’any 2001 i treballem amb un ampli ventall de propostes culturals en clau de divulgació i formats diversos. Comptem amb un equip de col·laboradors d’alt nivell, que ens ofereixen xerrades culturals, cicles de conferències i tertúlies de cafè, visites a museus i sortides temàtiques entre d’altres fórmules.
Totes les nostres activitats estan  pensades i creades amb un plantejament rigorós en contiguts, però amè en les seves presentacions.

En aquesta mateixa línia, els viatges d’autor representen experiències úniques, dissenyades i creades pels nostres especialistes seguint un fil conductor temàtic que ens converteix en petits exploradors a la descoberta de la cultura en els diferents àmbits, art, ciència, música o patrimoni, on tenim l’oportunitat de compartir les sortides amb altres viatgers amb gustos comuns, i l’assessorament constant de l’especialista acompanyant que ens transmet la seva saviesa i entusiasme.

La nostra intenció és la de fer-vos gaudir dels nostres petits “grans moments de cultura”, compartint la nostra passió amb un públic sensible a la nostra filosofia.

Des d’aquesta pàgina, podeu accedir a la informació de totes les activitats programades, i al mateix temps, podeu passar-nos les vostres sol·licituds pel que fa a l’organització de qualsevol activitat cultural basada en els models presentats, o feta a mida per qualsevol col·lectiu, entitat o institució.

També estarem encantats de rebre els vostres suggeriments, idees i comentaris sobre el que us agradaria trobar entre les nostres programacions.

Endinseu-vos a gaudir del descobriment de la cultura…

La cultura és el viatge que cada ésser humà fa per conèixer-se a si mateix”

Soren Kierkegaard