Berlin, amb motiu del tancament del museu de Pèrgam per 14 anys!

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Berlin, Patrimoni, Història i Cultura Europa

– amb motiu del tancament del museu de Pèrgam per 14 anys per reformes –

 

Guerres, ideologies enfrontades i una de les èpoques més tràgiques de la història mundial… En aquest recorregut per la història de Berlín, des dels seus inicis fins a esdevenir una de les capitals principals d’Europa, tindrem l’oportunitat de conèixer el ric llegat cultural de la ciutat. Berlín, amb el seu passat carregat de conflictes i transformacions, ens convida a explorar els esdeveniments que han marcat el seu desenvolupament. Des de la seva fundació fins a l’actualitat, la ciutat ha estat testimoni de canvis dramàtics, conquestes i lluites per la supremacia política.
Però Berlin també acull alguns dels museus i galeries d’art més importants del món, entre els que podrem visitar alguns dels més destacats.

Aprofitarem per visitar el Museu de Pèrgam, que a finals d’octubre tanca durant 14 anys per fer una remodelació en profunditat. Destaca per les seves importants col·leccions d’art i arqueologia, i no podem perdre l’oportunitat de visitar-lo abans del seu tancament.

En resum, Berlín és una ciutat que combina una rica herència cultural amb una fascinant història. És un lloc on es poden explorar les complexitats del passat i, al mateix temps, gaudir de la diversitat i la vitalitat de la seva escena artística contemporània.

Reserves:

Si esteu interessats en aquesta sortida, envieu un correu electrònic a culturals@doperatraveller.net

Organització Tècnica:

setembre 28 2023

Detalls

Inici: 28 setembre, 2023
Final: 1 octubre, 2023
Preu: 1650€
Categories: , ,

Localització

Berlín

Berlín, Alemania

+ Mapa de Google

Per qualsevol consulta, podeu fer-ho adreçant-vos aquí, o bé al tel. de Te de Tertúlia: 93 7578101.

Ponent / Acompanyant

Àngel Morillas