Canàries, Patrimoni a La Gomera i Tenerife – Nou viatge al maig –

Carregant Esdeveniments

Canàries, Patrimoni a La Gomera i Tenerife

amb Àngel Morillas, historiador i coordinador del Patrimoni de la UNESCO

En aquest viatge ens aventurarem a descobrir dues de les meravelloses illes de les Canàries. Començarem la nostra exploració a la pintoresca illa de LA GOMERA, també anomenada “l’illa rodona” per la seva forma arrodonida i la seva modesta extensió de només 378 quilòmetres quadrats. Aquesta illa, rica en història i natura, ens captivarà amb els seus paisatges diversos, com els impressionants penya-segats, les muntanyes rocoses, els misteriosos boscos boirosos de “laurisilva” i les majestuoses valls graonades que mostren el treball dels seus habitants al llarg dels segles.

La nostra pròxima destinació ens portarà a l’enorme i diversa TENERIFE, paraula que deriva del terme “guanche” que significa “muntanya blanca”, en referència al majestuós pic del Teide que amb els seus 3.718 m d’altitud, és el més alt de tot l’estat. És l’illa més gran de tot l’arxipèlag canari amb 1354 quilòmetres quadrats, i està repleta d’història i contrastos geogràfics notables.

La part nord de l’illa és la més densament poblada. El pic del Teide divideix l’illa en dues zones de climatologia ben diferent. Protegida pel cràter, la zona nord és humida, està coberta per una vegetació tropical i proliferen les vinyes verdes. La zona sud de clima càlid i sec és més rocallosa i àrida.

Cal destacar que durant aquest viatge visitarem tres llocs que ostenten el títol de Patrimoni Mundial de la UNESCO. Això inclou el Parc Nacional de Garajonay a La Gomera, el majestuós Parc Nacional del Teide i el patrimoni cultural de la ciutat històrica de San Cristóbal de La Laguna a Tenerife.

 

Reserves:

Si esteu interessats en aquesta sortida, envieu un correu electrònic a culturals@doperatraveller.net

 

Organització Tècnica:

maig 08 2024

Detalls

Inici: 8 maig
Final: 12 maig
Preu: 1890€
Categories: , ,

Localització

Calendari

  • DIA 1 - BARCELONA - TENERIFE - LA GOMERA
  • DIA 2 - LA GOMERA - TENERIFE
  • DIA 3 - SANTA CRUZ DE TENERIFE
  • DIA 4 - PARC NACIONAL DEL TEIDE
  • DIA 5 - LA OROTAVA - TENERIFE - BARCELONA
  •  

Per qualsevol consulta, podeu fer-ho adreçant-vos aquí, o bé al tel. de Te de Tertúlia: 93 7578101.

Ponent / Acompanyant

Àngel Morillas