Londres – Messies Participatiu al Royal Albert Hall

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Londres – Messies Participatiu al Royal Albert Hall

amb Joan Riera Salom – músic, cantant i director de cors

Viure l’experiència de visitar Londres i assistir al Messies participatiu al prestigiós “Royal Albert Hall” és una oportunitat excepcional per immergir-se en la grandiositat més autèntica de la música de Handel, així com per reviure els espais on va desplegar tota la seva creativitat. Durant aquest cap de setmana genuïnament londinenc, tindrem l’oportunitat de descobrir els entorns i la llum que van inspirar Handel, mentre ens deixem captivar per una de les versions més impactants que s’interpreten arreu del món de l’oratori més antològic de tots, “El Messies”.
Aquesta experiència única de participació no només ens permetrà gaudir de l’espectacle com a públic, sinó que també ens brindarà l’oportunitat de formar part d’aquesta magnífica obra com a cantant. Amb un cor format per més de 3000 participants, les persones que ho desitgin, podran unir les seves veus per aportar la pròpia energia i emoció a aquesta interpretació col·lectiva inoblidable.

No deixeu escapar aquesta meravellosa oportunitat de gaudir de la música de Handel, d’explorar els espais que el van inspirar i de formar part d’aquesta experiència participativa única al Royal Albert Hall. Prepareu-vos per un cap de setmana inoblidable immersos en la grandesa musical i cultural de Londres.

 

Reserves:

Si esteu interessats en aquesta sortida, envieu un correu electrònic a culturals@doperatraveller.net

 

Organització Tècnica:

novembre 11 2023

Detalls

Inici: 11 novembre, 2023
Final: 13 novembre, 2023
Preu: 1590€
Categories: , ,

Localització

Londres

London, London United Kingdom

+ Mapa de Google

Per qualsevol consulta, podeu fer-ho adreçant-vos aquí, o bé al tel. de Te de Tertúlia: 93 7578101.

Ponent / Acompanyant

Joan Riera Salom